Een Alliantie voor Groene Innovatie

Snoek Puur Groen is verheugd om partner te zijn van NL Greenlabel, een prachtig initiatief in het bevorderen van natuur inclusieve leefomgevingen. Ons partnerschap versterkt onze gezamenlijke missie om duurzaamheid in de buitenruimte te bevorderen en concrete, meetbare oplossingen te bieden voor een groenere toekomst.

Als partner van NL Greenlabel delen we niet alleen dezelfde visie op duurzaamheid, maar werken we ook nauw samen om innovatieve groene oplossingen te ontwikkelen. Ons gezamenlijke doel is om de buitenruimte te transformeren en te verrijken met groene, gezonde ecosystemen die de biodiversiteit bevorderen en de leefbaarheid verbeteren.

Video over hoe NL Greenlabel in de praktijk werkt

Duurzame Praktijk in Actie

In samenwerking met NL Greenlabel streven we ernaar om onze projecten te voorzien van de hoogste duurzaamheidsnormen. Onze gezamenlijke inspanningen omvatten onder andere het integreren van duurzame planten en producten, het creëren van natuurlijke habitats en het maximaliseren van groene ruimtes in stedelijke omgevingen. Door te focussen op meetbare resultaten en het delen van best practices streven we naar continue verbetering en vooruitgang in duurzaamheid.

Samen Naar een Groenere Toekomst

Als partner van NL Greenlabel zijn we vastbesloten om samen te werken aan het creëren van een leefomgeving die in harmonie is met de natuur. Door onze krachten te bundelen en onze expertise te delen, streven we naar een duurzame toekomst waarin groen een integraal onderdeel is van onze leefomgeving. Met innovatie, samenwerking en toewijding zetten we ons in voor een groenere en gezondere wereld voor toekomstige generaties.

Terrein label experts

NL Terreinlabel Experts zijn opgeleid in het beoordelen van het ontwerp en de realisatie van een terrein volgens de NL Terreinlabel-methodiek. Bij Snoek Puur Groen zijn Danny de Vries en Marijke Bleeker-Bijl hiervoor opgeleid.

NL TerreinLabel flyer is hier te downloaden: Flyer NL Terreinlabel

GreenField als voorbeeld

Een mooi voorbeeld is GreenField van Vepa in Emmen. GreenField 1.0 had als een van de eerste in Nederland een  NL Greenlabel.  Meer over GreenField