Groene leeftuin in Emmen

Deze groene leeftuin is duurzaam, circulair, biodivers en klimaatadaptief. Kortom: het is de perfecte plek om het hele jaar door te vertoeven!

Lees verder

Stadstuin met Ibiza sfeer in Emmen

In het stedelijk gebied van Emmen heeft deze klant een tuinparadijsje laten maken door Snoek. Een stadstuin, met een wens om aandacht te besteden aan privacy, door de aansluiting op een pleintje.

Lees verder

Mediterraanse sfeer in relaxtuin Alkmaar

Deze bijzondere relaxtuin waant je even aan de kust in Zuid-Frankrijk. De bijzondere, hoekige vormgeving wordt verzacht door zachte materialen. Het geeft de kleine kavel diepte en een warme, vriendelijke uitstraling. Je zou bijna vergeten dat de tuin zich in Nederland bevindt.

Lees verder

Groene stadstuin

In het stedelijk gebied van Emmen heeft deze klant een tuinparadijsje laten maken door Snoek. Een stadstuin met optimale groenbeleving, welke aansluit op het nabijgelegen bos. In de winter zijn in deze tuin prachtige silhouetten zichtbaar, waardoor je in deze tijd van het jaar ook een interessant beeld creëert. Hier en daar zie je beplanting met kleur erin, deze subtiele touch maakt de tuin helemaal af.

Lees verder

Kleine stadstuin

In het stedelijke Groningen hebben twee buren tuinparadijsjes laten maken door Snoek. Het leuke is dat deze families geïnspireerd werden door elkaars tuinontwerpen! Wensen van de beide familie waren een biodiverse tuin, die onderhoudsvriendelijk is. De klant had gedacht dat er in een kleine stadstuin niet zoveel mogelijk was, maar gelukkig konden we het tegendeel bewijzen.

Lees verder