ClimatAction
DecentWorkEconomicGrowth
GoodHealth

Studio Snoek is het bruisende centrum van Snoek Puur Groen, waar landschaps- en tuinontwerpers groene ruimtes tot leven brengen. Hier ontstaan plannen, worden ideeën geboren en visies gevormd. Als het ‘motorblok’ van onze organisatie laten we onder Studio Snoek de kennis en kunde van onze ontwerpers stralen, waarbij ze hun rol kunnen omarmen en hun visie en creativiteit kunnen delen. Studio Snoek maakt niet alleen buiten waardevol, maar brengt ook binnen onze passie voor groen tot leven. Met zes ervaren landschaps- en tuinontwerpers, elk met hun eigen expertise en ervaring, zijn onze ontwerpen altijd gefundeerd op de pijlers van circulariteit, klimaatadaptatie, duurzaamheid en biodiversiteit. Visies die niet alleen waarde toevoegen aan buitenruimtes, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet.

Meer over onze tuin- en landschapsontwerpers:

Danny de Vries

Remko Dijkstra

Lennart Woelinga

Nina Abbing

Gienus Reurink

Marten-Pieter de Jong

Vanuit de ziel ontwerpen

Onze kracht ligt in onze creativiteit, realisme en afstemming op de behoeften van de gebruiker. We hebben diepgaande kennis van groen, natuur, bodem, klimaatadaptatie, circulaire en duurzame ontwerpprincipes. Met een eigen kijk op de waarde van elke plek en een goed begrip van de seizoenen, ontwerpen we contextueel vanuit ‘de ziel’ van de plaats. We blijven ons ontwikkelen in specialistische gebieden, vertaald in waardevolle ontwerpen die bijdragen aan een waardevolle toekomst voor buitenruimtes en binnenruimtes.

Ervaar de seizoenen

Onze visie op de toekomst wordt belichaamd in Studio Snoek. Het is de droom van iedereen met een groen hart, waar alles is gefaciliteerd om op de best mogelijke manier te werken. Het is een showcase en experimenten-laboratorium, waar trots ontvangen klanten en aangename ontmoetingen plaatsvinden. De seizoenen zijn hier voelbaar en worden met oprechte verwachting omarmd. Binnen en buiten werken is bij ons vanzelfsprekend. Klanttevredenheid staat hierbij voorop.

Voorbeelden van Studio Snoek ontwerpen

Een prachtig voorbeeld van een landschappelijke inpassing door de ontwerpers van Studio Snoek is het duurzame recreatiepark Roompot Gulpen