Zakelijke concepten

Geen project is hetzelfde maar om een indruk te krijgen van onze expertise en groene aanpak, hier een overzicht van bedrijfstuinen, recreatieparken, schoolpleinen, stadsparken, openbaar groen en andere zakelijke projecten.

Lees verder

Onze tuinen

We creëren een tuin die leeft, groeit en bloeit. En gebruiken daarbij het liefst duurzame materialen en zorgen voor zo min mogelijk afval. Uw tuin gaat langer mee en draagt bij aan het welzijn van iedereen. We noemen dat: Levendige Tuinen.

Lees verder

Roompot Callantsoog

Achter het hoge duin van dit rustieke kustplaatsje ligt vakantiepark Qurios Callantsoog. Centraal gelegen tussen de brede zandstranden, het gezellige dorpscentrum en idyllische bollenvelden. Genieten van een inspirerende natuurbeleving, midden in het duinlandschap. Het uitgangspunt voor dit recreatiepark: een fijne belevingswereld creëren, passend in het huidige landschap.

Lees verder

Hybride stage oplossing stagetekort

Door de huidige coronamaatregelen kunnen veel studenten moeilijk aan een stageplaats komen. Het vinden van een stagebedrijf op zich is moeilijk en veel bedrijven hebben op dit moment ook nog minder activiteiten dan normaal.

Lees verder

Van gerooid hout naar circulaire meubels

Midden in de bosrijke heuvels van Zuid-Limburg wordt gebouwd aan vakantiepark Qurios Gulpen, welke per juli haar deuren zal openen. Voor de aanleg van dit park was uitdunning van het groen nodig, waardoor er veel hout vrij kwam. Zonde om niets mee te doen.

Lees verder

Stimuleer je zintuigen in de restauranttuin van Wannee in Leeuwarden

Sinds de opening van restaurant Wannee in Leeuwarden zijn er al in meerdere kranten en magazines artikelen verschenen over Wannee, het concept en natuurlijk de Dutch Cuisine, oftewel de Nederlandse keuken, welke is ontwikkelt door Meesterkok Albert Kooy. Binnen dit concept worden 5 principes gebruikt: cultuur, gezond, natuur, kwaliteit en waarde. Met deze principes worden de heerlijkste gerechten van Nederlandse bodem mee bereid. Voor dit unieke restaurant, welke  door studenten wordt gerund, heeft Snoek Puur Groen een passend ontwerp gemaakt voor zowel binnenbeplanting als het terras en de entree en deze ook aangelegd.

Lees verder

Optimale tuinbeleving bij deze villatuin

Snoek Puur Groen maakte voor deze villa een tuinontwerp waarbij rekening is gehouden met de strakke architectuur van de woning met een optimale tuinbeleving. Met oog voor het moderne woonhuis en de laag gelegen tuin, is gekozen voor een rustige verharding van grote Schellevistegels. Deze duurzame tegels worden met natuurlijke grondstoffen in een milieuvriendelijk productieproces vervaardigd en hebben een prachtige uitstraling. 

Lees verder

Moderne landschapstuin met aandacht voor biodiversiteit

Een moderne landschapstuin waarbij het tuinontwerp zowel een onlosmakende verbinding met het moderne woonhuis als het landschap heeft. Vanuit het woonhuis gezien zitten er strakke elementen in het ontwerp, waarna de tuin over gaat in de golven van het landschap.

Lees verder

Snoek Puur Groen gaat voor de Global Goals

In 2015 heeft de VN 17 ambitieuze werelddoelen voor duurzame ontwikkeling vastgesteld. Deze Global Goals zijn voor de periode tot 2030 een belangrijke gezamenlijke agenda. Het is ook aan ons: overheden, bedrijven en het grote publiek om samen te werken aan een betere toekomst te maken voor iedereen. En daar draagt Snoek Puur Groen graag […]

Lees verder

Greenfield

Op het terrein van Drentea hebben we ruim 2,5 hectare nieuw stedelijk natuur gerealiseerd met als uitgangspunt de verschillende functies van natuur: waterberging, biodiversiteit en duurzame grondstoffen.

Lees verder