Filters in- of uitschakelen
levendige tuin

Stadstuinen

In stadstuinen komt het leven tot bloei te midden van beton en staal. Kleine groene oases strekken zich uit tussen de gebouwen. Hier dansen planten en bloemen op balkons en dakterrassen, terwijl vogels zingen en fluiten.

Meer
levendige tuin voorbeeld snoek puur groen

Moderne tuinen

De moderne tuinen zijn doordrenkt met een gevoel van strakke elegantie. De rechte lijnen en scherpe hoeken van betonnen structuren contrasteren prachtig met het weelderige groen van planten en bomen.

Meer
Overkapping met loungeset

Lounge tuinen

In lounge tuinen heerst een ontspannen en luxe sfeer. Zachte kussens omhelzen comfortabele stoelen, terwijl warme lichten de avond omarmen.

Meer
levende tuin minder blauw

Landelijke tuinen

In landelijke tuinen komen kleuren en geuren samen. De bloembedden, vol met allerlei soorten bloemen, zijn als schilderijen langs de slingerende paden.

Meer

Verdiepte, groene tuin in Emmen

De wens van deze opdrachtgever? Een praktische buitenruimte met veel bloeiende planten! Snoek Puur Groen realiseerde dit onder andere door de bestaande paden breder te maken, extra zitplekken te creëren en de terrassen te verruimen. Daarnaast is er in het tuinontwerp rekening gehouden met duurzaamheid, klimaatadaptie, circulariteit en biodiversiteit.

Meer
waardevol erfgoed

NL Greenlabel

Snoek Puur Groen is verheugd om partner te zijn van NL Greenlabel, een organisatie in het bevorderen van natuur inclusieve leefomgevingen. Ons partnerschap versterkt onze gezamenlijke missie om duurzaamheid in de buitenruimte te bevorderen en concrete, meetbare oplossingen te bieden voor een groenere toekomst.

Meer
Verhoogd terras

Groene leeftuin in Emmen

Deze groene leeftuin is duurzaam, circulair, biodivers en klimaatadaptief. Kortom: het is de perfecte plek om het hele jaar door te vertoeven!

Meer
Pergola

Levende, bloemrijke tuin in Emmen

Deze verwaarloosde buitenruimte is getransformeerd naar een levende, bloemrijke tuin! Onze hoveniers plaatsten onder andere deze fraaie circulaire tuinliving.

Meer
tuin met lounge

Groene tuin in Drachten

In Drachten is deze groene tuin te vinden. Zeven jaar geleden mochten we deze kleine tuin onder handen nemen met een groots resultaat.

Meer
Stadstuin met Ibiza sfeer in Emmen

Stadstuin met Ibiza sfeer in Emmen

In het stedelijk gebied van Emmen heeft deze klant een tuinparadijsje laten maken door Snoek. Een stadstuin, met een wens om aandacht te besteden aan privacy, door de aansluiting op een pleintje.

Meer
Romantische tuin in Emmen

Romantische tuin in Emmen

Een fijne tuin met romantische tinten, gemaakt voor echte tuinliefhebbers. In 2000 is er een begin gemaakt met de renovatie van deze tuin en gaandeweg is er steeds meer aangepast.

Meer
Villatuin Emmen met Friese touch

Villatuin Emmen met Friese touch

In Emmen is deze villatuin met groene beleving te vinden. De bewoners hebben de wens uitgesproken hier nog graag lang te blijven wonen en dat daarom de tuin aan renovatie toe is. Snoek Puur Groen heeft voor deze tuin een ontwerp gemaakt, waarbij rekening is gehouden met de wens om een goede aansluiting met het woonhuis te maken en om een Friese touch in de tuin aan te brengen.

Meer
Renovatie villatuin

Renovatie villatuin

Ruim 10 jaar geleden renoveerde Snoek Puur Groen deze villatuin. De tuin was destijds overwoekerd en voldeed niet meer. Met oog voor de architectuur van de villa heeft deze tuin een geweldige metamorfose gekregen.

Meer
Moderne landschapstuin

Moderne landschapstuin

In Noord Sleen is deze moderne landschapstuin te vinden, welke een onlosmakende verbinding heeft met zowel de woonboerderij als het naastgelegen monumentale bosje. Deze tuin is een kleurrijke parel geworden, waar de bewoners heerlijk van genieten.

Meer
Moderne tuin Workum

Moderne tuin Workum

Een tuin waarbij genoten kan worden van het water en het mooie landschap. In deze straat in Workum hebben we eerder een tuin ontworpen en aangelegd, hierdoor is de interesse van deze klant ontstaan. Vanuit de tuin is er een prachtig uitzicht over de Friese landerijen en kan er optimaal worden genoten van de rust van het platteland.

Meer
Moderne leeftuin

Moderne leeftuin

De voormalige tuin bij dit woonhuis was niet meer passend bij de huidige leefstijl van de bewoners. Veel was verzakt en de vijver behoorlijk dicht gegroeid. Tijd dus voor een tuinrenovatie.

Meer
Mediterraanse sfeer in relaxtuin Alkmaar

Mediterraanse sfeer in relaxtuin Alkmaar

Deze bijzondere relaxtuin waant je even aan de kust in Zuid-Frankrijk. De bijzondere, hoekige vormgeving wordt verzacht door zachte materialen. Het geeft de kleine kavel diepte en een warme, vriendelijke uitstraling. Je zou bijna vergeten dat de tuin zich in Nederland bevindt.

Meer
Ruimtelijke tuin Nieuw Buinen

Ruimtelijke tuin Nieuw Buinen

In het Drentse dorpje Nieuw-Buinen is deze prachtige tuin te vinden met een ruimtelijk uitzicht. De moderne tuin oogt natuurlijk en is praktisch ingedeeld, met een groot oppervlak waar je vanuit het woongedeelte bij betrokken bent.

Meer

Waterrijke tuin Norg

In het Drentse Norg is dit tuinparadijs te vinden. Deze tuin is gerenoveerd en gemaakt voor echte tuinliefhebbers. Een speelse tuin met veel circulaire elementen en met oog voor de biodiversiteit.

Meer

Moderne leeftuin, Klijndijk

Deze moderne leeftuin is gemaakt voor echte buitenmensen. De strakke vormgeving, met moderne elementen van cortenstaal zorgen voor een warme sfeer. De vijver is gerenoveerd en omkleed met lood, waardoor de vijver de eyecatcher van de tuin wordt.

Meer

Groene stadstuin

In het stedelijk gebied van Emmen heeft deze klant een tuinparadijsje laten maken door Snoek. Een stadstuin met optimale groenbeleving, welke aansluit op het nabijgelegen bos. In de winter zijn in deze tuin prachtige silhouetten zichtbaar, waardoor je in deze tijd van het jaar ook een interessant beeld creëert. Hier en daar zie je beplanting met kleur erin, deze subtiele touch maakt de tuin helemaal af.

Meer
renovatietuin

Renovatietuin

Deze tuinrenovatie leidde tot grote tevredenheid bij de klant. Met de toepassing van veel kleur, twee terrassen om heerlijk te vertoeven en ruimte om een moestuin te hebben, is deze flink opgeknapt.

Meer
Moderne landschapstuin

Moderne landschapstuin

Wonen en werken is met deze landschapstuin prachtig met elkaar verbonden. Na een dag hard werken is terugkomen in het moderne woonhuis met een geweldig uitzicht geen straf.

Meer

Moderne boerderijtuin

Net buiten Emmen is deze moderne boerderijtuin te vinden, welke een onlosmakende verbinding heeft met de bijbehorende woonboerderij. Deze grote boerderijtuin is een kleurrijke parel geworden en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er innovatieve snufjes in de tuin te vinden, is er een zwembad aangelegd en zijn er diverse terrassen in de tuin te vinden om heerlijk te genieten van al het groen.

Meer

Romantische tuin met industriële tinten

Een romantische tuin in combinatie met industriele sfeer met uitzicht over de prachtige landerijen. Dit heerlijke plekje in Workum is echt een groen paradijsje geworden. Ontspannen en genieten in eigen tuin. Dit kan Snoek Puur Groen voor elke particulier realiseren.

Meer

Moderne landschapstuin met aandacht voor biodiversiteit

Een moderne landschapstuin waarbij het tuinontwerp zowel een onlosmakende verbinding met het moderne woonhuis als het landschap heeft. Vanuit het woonhuis gezien zitten er strakke elementen in het ontwerp, waarna de tuin over gaat in de golven van het landschap.

Meer

Renovatie historische tuin Bennemastate

Voordat de Centrale As rondom Hardegarijp werd gerealiseerd, was het druk in de dorpskern. Nu is het er rustig. Voor woonzorgcomplex Bennema State, onderdeel van Noorderbreedte, betekende dat de weg voor verkeer luw zou worden en hier zag men kansen om het woonzorgcomplex van buiten een nieuwe uitstraling te geven. Doordat de tuin de afgelopen jaren in verval is geraakt, is besloten om de tuin te renoveren en hierbij de oude historie van Gerrit Vlaskamp terug te brengen.

Meer

Historische tuin Osinga State

Deze prachtige ruime tuin, ooit ontworpen door architect Gerrit Vlaskamp, was aan vernieuwing toe. Met respect voor het originele ontwerp en het intact houden van de historie, hebben we de koppeling gemaakt naar hedendaags gebruik: eenheid in de totale tuin, modern functioneel gebruik en passend bij de woning.

Meer
Innovatie en plezier in Bussum

Innovatie en plezier in Bussum

Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je een boomhut in je achtertuin hebt! Gelegen aan een natuurgebied is een fantastisch woonhuis gebouwd met een grote voor- en achtertuin met als opdracht deze onlosmakend met elkaar te verbinden. De tuin leent zich perfect voor innovatieve snufjes en deze zijn dan ook volop verwerkt in de tuin.

Meer

Maatschappelijke theetuin Workum

Een maatschappelijke theetuin met een romantisch tintje? Dit is theetuin Abad, gevestigd in Workum. De eigenaresse heeft als droom om mensen van verschillende doelgroepen, uit hun isolement te halen. De zorg en welzijnstheetuin biedt ruimte aan deze mensen om in een veilige en gemoedelijke sfeer bezig te zijn. Ze helpen in onderhoud van de tuin, maar er is genoeg ruimte om te genieten van de tuin met een gezellig praatje, onder het genot van een kopje thee.

Meer

Ontspannen en genieten

Ontspannen en genieten in eigen tuin. Dit kan Snoek Puur Groen voor elke particulier realiseren. Bij het ontwerpen van de tuin staan de eigen wensen centraal. Er wordt gekeken naar het karakter van de particulier en de sfeer van de woning. Aan de hand daarvan wordt de tuin vormgegeven.

Meer
Sfeervolle tuin

Sfeervolle tuin

Een tuin met veel hoogteverschillen, een mooie uitdaging! Het hoogteverschil tussen het terras en het gazon is opgevangen door duurzame cortenstalen randen. Het terras is omsloten door losse siergrassen en vaste planten. Door een combinatie te maken van klinkers en tegels, krijgt het terras een speelse en kenmerkende uitstraling. Door gebruik van zacht kleurige bloemen is er een mooi gebalanceerd geheel ontstaan. Puur genieten in alle tijden van het jaar!

Meer

Kleine stadstuin

In het stedelijke Groningen hebben twee buren tuinparadijsjes laten maken door Snoek. Het leuke is dat deze families geïnspireerd werden door elkaars tuinontwerpen! Wensen van de beide familie waren een biodiverse tuin, die onderhoudsvriendelijk is. De klant had gedacht dat er in een kleine stadstuin niet zoveel mogelijk was, maar gelukkig konden we het tegendeel bewijzen.

Meer

De levende tuin

Een ontwerp met veel groen en ruimte voor biodiversiteit. Zo is deze levende tuin te omschrijven. Bovendien is het ook een tuin geworden waar circulariteit belangrijk is.

Meer